Injectables 't Gooi - Laren

Onze huid wordt beïnvloed door tal van factoren. Denk aan hormonen, genen, stress en simpelweg het verstrijken van de tijd. Door gebruik te maken van zeer veilige producten is het nu mogelijk om ook zelf invloed uit te oefenen op ons uiterlijk, om het verouderingsproces uit te stellen en de huid op natuurlijke wijze te verjongen en te verbeteren.

HR Injectables is gespecialiseerd in gelaatsverjonging en -verbetering door gebruik te maken van botox en/of hyaluronzuur fillers zonder dat het uw uiterlijk drastisch verandert. Subtiel en natuurlijk, maar zeer effectief. Hesther Robbe verstaat deze kunst als geen ander.

Bij HR injectables zijn wij gespecialiseerd in de volgende behandelingen:

Frons, rimpels, voorhoofd

Voorhoofdsrimpels of denkrimpels worden behandeld met Botox of Hyaluronzuur filler.
Een behandeling van de fronsrimpels met Botox is snel en geeft een geweldig resultaat. Met een filler behandelen we vaak de fronsrimpel die nog niet voldoende verdwenen is na behandeling met botox. Dit is vaak de fronsrimpel die er al heel lang zit.

Ogen: Donkere kringen, kraaienpootjes

Wanneer er sprake is van volumeverlies of weinig onderhuids vet waardoor donkere kringen zichtbaar zijn, dan kan met een filler onderhuids vet worden nagebootst waardoor de donkere kring als het ware wordt opgevuld. Dit gebeurt zeer nauwkeurig en soms in twee sessies om overcorrectie te voorkomen.

Is er sprake van fors huidoverschot en een heel slappe huid dan biedt vaak een chirurgische ingreep de enige remedie. U kunt bij HR Injectables een verwijzing krijgen voor deze ingreep. Kraaienpootjes zijn goed te behandelen met Botox. Botox ontspant op een natuurlijke manier de spieren die de kraaienpootjes veroorzaken. Hierdoor kan de huid ter plaatse zich herstellen. De rimpels verzachten vaak binnen een week. Het maximale effect is na twee weken.

Liquid facelift, whole face

Liquid facelift is een prachtige behandeling. Met de Liquid Facelift wordt het hele gezicht behandeld. Een “whole face behandeling” betekent letterlijk behandeling van het hele gezicht. Er wordt een optimaal behandelplan gemaakt voor behandeling van het hele gezicht.

Neus, neus-lippenplooi

Een kromme neusrug door een deuk of een bobbel valt zeer gemakkelijk te corrigeren door injectie met een filler. De neus-lippenplooi wordt eenvoudig opgevuld met Stylage of Teosyal RHA.

Lippen, mondhoeken

Vollere lippen worden verkregen door behandeling met een hyaluronzuur. Met Stylage of Teosyal RHA kunnen ze zeer nauwkeurig en naar eigen wens opgevuld worden. Van tevoren wordt een verdovende zalf aangebracht. Er wordt met u besproken wat uw wensen zijn en hoe daar het beste aan valt te voldoen.

Mondhoeken die afhangen worden met een filler weer opgetild en verstevigd of gevuld. Afhangende mondhoeken worden ook wel met een combinatie van een filler en Botox behandeld voor een desgewenst nog beter resultaat.

Jukbeen/ wangen, kaaklijn, kin

De beste manier om  jukbeen/ wangen te behandelen is door het verloren volume weer aan te vullen. De contouren worden op deze manier sterker en het geeft een liftend effect. Vaak worden hierdoor lager in het gezicht gelegen plooien ook opgetild en vervaagd.
Een mooie kin en kaaklijn zijn net als de jukbeenderen belangrijke contouren van het gezicht. Door injectie van een filler op de juiste plaats wordt weer een mooie strakke en scherpe kaaklijn gecreëerd. De kin gaat met het ouder worden steeds meer rimpels, putjes en lijntjes vertonen. De kin is heel eenvoudig met Botox te behandelen. Lijntjes op de kin kunnen gevuld worden met een filler.

Handen

Handen die de leeftijd verraden door dikke aderen en droge huid kunnen worden behandeld met een hyaluronzuur filler. Hierdoor ogen ze weer fris en beduidend jonger. Ook de voeten kunnen op deze wijze behandeld worden.

Maak kennis met HR Injectables

Kom gerust eens langs voor een afspraak en zie wat HR Injectables voor u kan betekenen. Want als je je huid een handje kunt helpen, waarom zou je dat dan niet doen?

Kijk ook eens naar

Rimpels verwijderen - Rimpels bovenlip - Botox aanbieding - Rimpelvuller - Injectables 't Gooi - Laren - Injectable kliniek - Rimpels opvullen - Hangende mondhoeken - Rimpels decolleté - Praktijk voor injectables

Home Injectables