Wat kosten botox en fillers?

Consult
Een consult kost 35 euro. Mocht u tot een behandeling overgaan, dan wordt het consultbedrag in mindering gebracht op het totale bedrag van de behandeling.

Botox

Frons   150,00
Voorhoofd   150,00
Kraaienpootjes   150,00
Gummy smile (zichtbaar tandvlees) v.a. 100,00
Kaakklemmen v.a. 400,00
Transpireren beide oksels   v.a. 600,00

AZZALUREWij gebruiken het volgend merk: AZZALURE. Samen met u bepalen we hoeveel eenheden nodig zijn om in uw geval het beste resultaat te bereiken.

Abonnement
Bij behandeling van frons, voorhoofd en kraaienpootjes is een abonnement voordelig.
U herhaalt de behandeling van deze drie gebieden om de vier maanden voor het beste resultaat en u krijgt daarbij 10% korting op de totaalprijs.

Hyaluronzuur
Afhankelijk van de diepte van de lijnen kan met verschillende volumes gewerkt worden. Bij kleine correcties, zoals het liften van de mondhoeken, zal 0,5 ml Restylane voldoende resultaat geven. Vaak wordt besloten om toch 1ml Restylane te gebruiken en met het restant aandachtsgebieden licht te verstevigen, bijvoorbeeld opvulling van de lippen of om met het restant de kaaklijn wat aan te zetten. Ook kunnen kleine oneffenheden worden hersteld, zoals een onregelmatige neusbrug of volumeverlies naast of onder de ogen. Ook kan voor versteviging van de oorlellen gekozen worden, alles in overleg met de behandelend arts.

Hieronder de prijzen per eenheid

1 ml hyaluronzuur / filler 1 ml 450,00
0,5 ml hyaluronzuur / filler 0,5 ml 250,00

Wij gebruiken de volgende merken: STYLAGE, TEOSYAL & PRINCESS. Samen met u bepalen we hoeveel eenheden nodig zijn om in uw geval het beste resultaat te bereiken.

Abonnementen
Gebruikt u in een zitting 2 ml Restylane, dan krijgt u 10% korting. 

Prijsopbouw van botox
De producent van botox biedt het product in poedervorm aan voor de prijs van 2,50 euro per eenheid. Deze prijs is voor iedere kliniek in Nederland gelijk. Ook betaalt u voor een zeer ervaren arts meer dan voor een beginner. Voor een fronsrimpel zijn ongeveer 25 eenheden botox nodig en dit resulteert meestal in een kostprijs rond de 150 euro zoals bij HR Injectables. Hoe kan het dan dat er ook prijzen rond de 60 euro op internet terug zijn te vinden? Simpel, er wordt dan een type botox gebruikt dat nog niet zo lang op de markt is en waarvan nog niet duidelijk is wat de veiligheid op de lange termijn is. Goedkoop zou in dit geval wel eens duurkoop kunnen zijn. Stel dus altijd de vraag welk type botox er wordt gebruikt, vraag naar de ervaring van de behandelend arts en informeer naar de benodigde hoeveelheid botox. U kunt dan zelf bepalen of u met een goede aanbieding te maken heeft, of dat u beter nog even verder kunt kijken.

Mannen hebben over het algemeen iets meer botox nodig dan vrouwen. Dat komt doordat zij een groter gelaat hebben en meer spiermassa. Mannen hebben beduidend grotere oksels dan vrouwen als we de behandeling van transpiratie beoordelen. De arts zal dit uiteraard duidelijk met u bespreken.

Meer weten? Neem contact op

Home Prijslijst