Profhilo behandeling

Natuurlijke verbetering van de huid zonder zichtbare volume toevoeging.

Wat is Profhilo?

Profhilo® skinbooster LarenProfhilo is een behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur waarmee de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. De huid wordt van binnenuit verstevigd en gehydrateerd. Dit wordt bio-remodelling genoemd. De huid ziet er jonger en frisser uit met een algeheel verbeterde stevigheid.

De Profhilo behandeling is ook voor diegenen die niet toe zijn aan een fillerbehandeling maar toch graag een steviger huid willen met een gezonde ‘glow’.

De behandeling

Er wordt gewerkt volgens de z.g.n. BAP-techniek. Dat houdt in dat 2ml Profhilo hyaluronzuur op een aantal strategisch bepaalde plaatsen in het gelaat of de hals wordt geïnjecteerd. Deze vooraf bepaalde verdeling zorgt ervoor dat het pure hyaluronzuur zich optimaal verspreidt in de huid.

Hoe vaak moet ik dat doen?

Voor een goed resultaat wordt geadviseerd om tot de leeftijd van 35 jaar (afhankelijk van de kwaliteit van de jonge huid) te beginnen met twee keer behandelen met een interval van een maand.  Voor personen die ouder zijn dan 35 jaar wordt geadviseerd te beginnen met drie keer Profhilo met een interval van een maand. Daarna wordt voor beide leeftijds-categoriëen gecontinueerd met een Profhilo behandeling van 2ml iedere 6 maanden.

Na de behandeling

Na de behandeling kan de huid een beetje rood en licht gezwollen zijn. Dit trekt in de loop van de dag weer weg. De bultjes op de plekken waar is geïnjecteerd kunnen nog twee dagen wat gevoelig zijn bij aanraken. Dat gevoel is na twee dagen helemaal weg.

Zijn er risico’s?

Zoals bij iedere cosmetische ingreep bestaat het risico van infectie en allergische reactie. Beide komen zelden voor en hebben geen gevolgen voor het eindresultaat. Profhilo is een puur hyaluronzuur waardoor de kans op bijwerkingen miniem is. Hyaluronnzuur komt van nature in ons lichaam voor.

Wat kost het?

Een Profhilo behandeling 1x

Per losse Profhilo behandeling (2ml) € 325,-

Profhilo behandeling 3x

Een pakket van 3 Profhilo behandelingen (3X 2ml) € 900,-

Meer weten? Neem contact op

Home Injectables Profhilo® skinbooster