Rimpels verwijderen

Rimpels bovenlip

De rimpels op de bovenlip zijn moeilijk te behandelen. Als de rimpels met een hyaluronzuur filler worden ingespoten krijg je vaak een ‘snor-effect’. De huid van de bovenlip wordt te dik en gaat juist erg opvallen.

Wij behandelen het liefst de contouur van de lip( het lippenrood). Als deze iets wordt geaccentueerd en iets op spanning komt te staan zonder de lip te vergroten worden de zeer fijne verticale lijntjes wat gladder getrokken. Dit geeft een natuurlijker en jeugdiger resultaat. Als de mondhoeken daarbij ook een klein beetje ‘gelift” worden maakt dit het resultaat vaak nog fraaier zonder dat het zichtbaar is dat er iets is gedaan.

Behandeling met hyaluronzuur

HR Injectables werkt uitsluitend met de lichaamseigen stof hyaluronzuur. Juist bij vrouwen wordt deze stof na hun 35e sneller afgebroken dan het wordt aangemaakt. De filler wordt met een naald uiterst nauwkeurig op de gewenste plek ingebracht. Voor gevoelige gebieden is verdoving met een crème of tandheelkundige anesthetica mogelijk. Om een natuurlijk effect te bereiken, volgen we de contouren van uw gezicht.

Resultaat van een behandeling met fillers

Een behandeling met hyanluronzuur fillers is direct zichtbaar. Mogelijk heeft u in de dagen na de behandeling wat last van zwelling, maar dat trekt vanzelf weg. Een filler-behandeling is niet permanent. Uw lichaam breekt de filler in de loop van ca. 9 maanden tot een jaar af. Om het behandelde gebied goed te onderhouden, raden we aan om iedere 6 maanden een ‘re-fill’ te doen. 

Home Rimpels bovenlip