Injectables 't Gooi - Laren

Onze huid wordt beïnvloed door tal van factoren. Denk aan hormonen, genen, stress en simpelweg het verstrijken van de tijd. Door gebruik te maken van zeer veilige producten is het nu mogelijk om ook zelf invloed uit te oefenen op ons uiterlijk, om het verouderingsproces uit te stellen en de huid op natuurlijke wijze te verjongen en te verbeteren.

HR Injectables is gespecialiseerd in gelaatsverjonging en -verbetering door gebruik te maken van botox en/of hyaluronzuur fillers zonder dat het uw uiterlijk drastisch verandert. Subtiel en natuurlijk, maar zeer effectief. Hesther Robbe verstaat deze kunst als geen ander.

Injectables 't Gooi - LarenBotox

Rimpels, een frons of kraaienpootjes worden vaak veroorzaakt door het voortdurend aanspannen van bepaalde spieren. Ook een ‘gummy smile’ waarbij u teveel tandvlees laat zien als u lacht, wordt veroorzaakt door aanspanning van spieren. Met een Botox-behandeling kunt u deze problemen te lijf gaan.

Hesther Robbe

Voor een botox- of fillerbehandeling bent u in de deskundige handen van Hesther Robbe, gecertificeerd injectables arts en tevens tandarts. Hesther Robbe is gecertificeerd en leidt inmiddels zelf artsen op. Haar certificeringen zijn verkregen bij Restylane (Q-Med, Galderma), Princess, Juvederm en Implacademie.

Home Injectables 't Gooi - Laren