Botox 't Gooi - Laren

Botox 't Gooi - LarenRimpels, een frons of kraaienpootjes worden vaak veroorzaakt door het voortdurend aanspannen van bepaalde spieren. Ook een ‘gummy smile’ waarbij u teveel tandvlees laat zien als u lacht, wordt veroorzaakt door aanspanning van spieren. Met een Botox-behandeling kunt u deze problemen te lijf gaan. 

Botox, of Botuline Toxine, werkt als een spierverslapper. Spieren die de rimpels veroorzaken worden tijdelijk uitgeschakeld waardoor de huid kan ontspannen. Hierdoor vervagen rimpels of verdwijnen deze geheel. En Botox kan ook voor andere problemen een oplossing bieden. Bijvoorbeeld tegen overmatig transpireren bij oksels en handen. Ook bij tandenknarsen kan een botoxbehandeling helpen.

Botox behandeling

We brengen de Botox met een klein naaldje in de spier die de rimpel veroorzaakt. Dat doet geen pijn, het geeft hooguit een licht branderig gevoel. De huid kan na afloop wat rood zijn door de prikjes. Twee tot vier dagen na de behandeling treedt spierverslapping op. Na twee weken is het effect maximaal.

Resultaat van botox behandeling

Bij een eerste behandeling gebruiken we liever niet teveel, anders wordt uw gezicht uitdrukkingloos. Is het niet voldoende, dan mag u terug komen voor een ‘touch-up’. Als een rimpel al heel lang bestaat en erg diep is, kan deze niet altijd met alleen ontspanning door botox worden verwijderd. Dan is het nodig ook nog een hyaluronzuurfiller te gebruiken.

Een botoxbehandeling is niet permanent. Botoxbehandelingen hebben drie tot vijf maanden effect. Daarna moet deze herhaald worden. Daarom bieden we ook aantrekkelijke abonnementen aan.

Oplossen van een gummy smile of tandvleeslach?

Door de spieren die de lip optrekken bij (glim)lachen enigszins te verslappen wordt minder tandvlees getoond. Dit wordt door cliënten ervaren als bevrijdend. Men kan spontaan lachen zonder onzeker te zijn over het tonen van te veel tandvlees.

  • Deze behandeling kost doorgaans €150,-
  • Het resultaat blijft 3 à 4 maanden

Botox als oplossing voor overmatig transpireren, kaakklemmen, migraine en een gummy smile

Home Injectables Botox