Aanpak HR Injectables

Bij HR Injectables analyseren we exact wat de achterliggende oorzaak is van uw ongewenste verouderingseffecten. We bepalen nauwkeurig welke behandeling of combinatie voor u het beste resultaat oplevert. 

We zoeken altijd naar datgene wat bij u het meest natuurlijke resultaat geeft. De alternatieven en de bijbehorende kosten worden met u besproken. U bepaalt uiteindelijk wat het het beste bij u past.

Hesther Robbe

Aanpak HR InjectablesVoor een botox- of fillerbehandeling bent u in de deskundige handen van Hesther Robbe, tevens tandarts.

Hesther heeft veel ervaring op het gebied van injectables doordat zij de anatomie van het gelaat van binnen en van buiten kent. Hesther heeft in verschuillende landen opleidingen gevolgd en beheerst daardoor verschillende injectietechnieken tot in de finesse. Als tandarts weet zij bovendien hoe belangrijk het gebied in en rond de mond is. Meer over Hesther Robbe.

Combinatie beautybehandeling

Ook bij een botox- of fillerbehandeling is een goede verzorging van de huid erg belangrijk. Onze schoonheidsspecialisten bieden u aanvullende en ondersteunende beautybehandelingen.

Kom gerust eens langs voor een afspraak en zie wat HR Injectables voor u kan betekenen. Want als je je huid een handje kunt helpen, waarom zou je dat dan niet doen?

Zo gaat HR Injectables te werk

Home Injectables Aanpak