Last van rimpels in uw decolleté?

Last van rimpels in uw decolleté? Ook daarop hebben wij een antwoord. Met onze huidverbeteringsbehandelingen pakken we die vervelende rimpels in uw decolleté aan. Of kies voor een behandeling met een filler met hyaluronzuur om de lijnen en rimpels op te vullen. Hesther Robbe, specialist op gebied van injectables, adviseert u graag.

Rimpels decolletéBehandeling

HR Injectables werkt uitsluitend met de lichaamseigen stof hyaluronzuur. Juist bij vrouwen wordt deze stof na hun 35e sneller afgebroken dan het wordt aangemaakt. De filler wordt met een naald uiterst nauwkeurig op de gewenste plek ingebracht. Voor gevoelige gebieden is verdoving met een crème of tandheelkundige anesthetica mogelijk. Om een natuurlijk effect te bereiken, volgen we de contouren van uw gezicht.

Resultaat

Een behandeling met hyanluronzuur fillers is direct zichtbaar. Mogelijk heeft u in de dagen na de behandeling wat last van zwelling, maar dat trekt vanzelf weg. Een filler-behandeling is niet permanent. Uw lichaam breekt de filler in de loop van ca. 9 maanden tot een jaar af. Om het behandelde gebied goed te onderhouden, raden we aan om iedere 6 maanden een ‘re-fill’ te doen. 

Home Rimpels decolleté