Botox aanbieding

Wij zijn ervan overtuigd dat de prijs van onze behandelingen voor de kwaliteit en nazorg die u van ons krijgt zeer verantwoord is. Wij stunten daarom niet met aanbiedingen.

Botox 't Gooi - Laren

Rimpels, een frons of kraaienpootjes worden vaak veroorzaakt Botox aanbiedingdoor het voortdurend aanspannen van bepaalde spieren. Ook een ‘gummy smile’ waarbij u teveel tandvlees laat zien als u lacht, wordt veroorzaakt door aanspanning van spieren. Met een Botox-behandeling kunt u deze problemen te lijf gaan. 

Botox, of Botuline Toxine, werkt als een spierverslapper. Spieren die de rimpels veroorzaken worden tijdelijk uitgeschakeld waardoor de huid kan ontspannen. Hierdoor vervagen rimpels of verdwijnen deze geheel. En Botox kan ook voor andere problemen een oplossing bieden. Bijvoorbeeld tegen overmatig transpireren bij oksels en handen. Ook bij tandenknarsen kan een botoxbehandeling helpen.

Botox behandeling

We brengen de Botox met een klein naaldje in de spier die de rimpel veroorzaakt. Dat doet geen pijn, het geeft hooguit een licht branderig gevoel. De huid kan na afloop wat rood zijn door de prikjes. Twee tot vier dagen na de behandeling treedt spierverslapping op. Na twee weken is het effect maximaal.

Home Botox aanbieding