Last van hangende mondhoeken?

Hangende mondhoeken maken een gezicht vermoeid en ontevreden. Vaak zeggen mensen dat ze zich blij en opgewekt voelen maar dat hun omgeving vraagt of ze ‘moe’ zijn. Als je in de spiegel kijkt en je spiegelbeeld klopt niet met je zelfbeeld dan komt dat vaak doordat de mondhoeken wat zijn gezakt. Deze kunnen met een hyaluronzuurfiller worden verstevigd waardoor het gelaat wat uitgeruster en vrolijker oogt.

Botox kan ook uitkomst bieden

Voor de ondersteuning van deze therapie kan ook botox worden gebruikt. Dit zorgt ervoor dat de spieren die de mondhoeken naar beneden trekken worden uitgeschakeld. Hierdoor krijgen de spieren die de mondhoeken naar boven trekken de overhand.

Hesther Robbe

Hangende mondhoekenVoor een botox- of fillerbehandeling bent u in de deskundige handen van Hesther Robbe, tevens tandarts.

Hesther heeft veel ervaring op het gebied van injectables doordat zij de anatomie van het gelaat van binnen en van buiten kent. Hesther heeft in verschuillende landen opleidingen gevolgd en beheerst daardoor verschillende injectietechnieken tot in de finesse. Als tandarts weet zij bovendien hoe belangrijk het gebied in en rond de mond is. Meer over Hesther Robbe.

Home Hangende mondhoeken