Rimpelvuller

Een ander woord voor rimpelvuller is het door ons gebruikte hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een gel en bestaat in verschillende diktes. Voor zeer fijne lijntjes en bijvoorbeeld donkere kringen onder de ogen wordt een dunne filler gebruikt. Voor diepere lijnen zoals die naast de neus bijvoorbeeld gebruiken we een dikkere hyaluronzuur filler. En voor het opvullen van wangen en het nabootsen van botstructuren gebruiken we een zeer dikke filler. Denk hierbij aan jukbeenderen en kaaklijnen. De lippen worden verfraaid met een medium filler die weinig zwelling en napijn geeft.

Stylage als hyaluronzuurfiller

Over Hesther Robbe

Hangende mondhoekenVoor een botox- of fillerbehandeling bent u in de deskundige handen van Hesther Robbe, tevens tandarts.

Hesther heeft veel ervaring op het gebied van injectables doordat zij de anatomie van het gelaat van binnen en van buiten kent. Hesther heeft in verschuillende landen opleidingen gevolgd en beheerst daardoor verschillende injectietechnieken tot in de finesse. Als tandarts weet zij bovendien hoe belangrijk het gebied in en rond de mond is. Meer over Hesther Robbe.

Home Rimpelvuller