Hesther Robbe

Voor een botox- of filler behandeling bent u in de deskundige handen van Hesther Robbe. Hesther is gecertificeerd esthetisch specialist en zij voert als tandarts tevens reconstructieve en esthetische behandelingen uit. Daarmee is zij de uitgelezen specialist op het gebied van behandelingen in het aangezicht. Hesther begeleidt inmiddels zelf ook artsen en wordt regelmatig gevraagd door opleidingsinstituten om een bijdrage te leveren tijdens cursussen en seminars. Haar certificeringen zijn onder andere verkregen bij Restylane (Q-Med, Galderma), Princess, Juvederm en Implacademie.

Hesther RobbeHesther heeft veel ervaring op het gebied van injectables en kent de anatomie van het gelaat van binnen en van buiten. Dat komt door haar uitgebreide interesse en werkervaring bij klinieken in diverse landen. Hesther heeft in Frankrijk, Engeland en Nederland opleidingen gevolgd en beheerst daardoor verschillende injectietechnieken tot in de finesse. Als tandarts weet zij bovendien hoe belangrijk het gebied in en rond de mond is. 

“Een mooi gebit komt nog beter tot zijn recht met mooie mondcontouren en een fris gelaat. Een combinatie van diverse cosmetische technieken levert vaak het beste en meest natuurlijke resultaat op.”  - Hesther Robbe

In 2014 heeft Hesther de oprichting van de Nederlandse Vereniging voor Dento Faciale Esthetiek geïnitieerd (www.nvdfe.nl). Deze vereniging bewaakt en verbetert de kwaliteit van de behandelingen met injectables door tandartsen en tandartsspecialisten in Nederland. 

Maak kennis met Hesther Robbe

Meer informatie over HR Injectables

Home Hesther Robbe