Hyaluronzuur Fillers

Hyaluronzuur FillersNaarmate we ouder worden verliest onze huid haar volume en elasticiteit. Met als resultaat plooien en lijnen rond  de mond, vermoeide ogen of  rimpels. Een behandeling met een hyaluronzuur filler kan dit verouderingsproces tegengaan. 

Een hyaluronzuur filler is een heldere gel die in kleine of grotere hoeveelheden in of onder de huid wordt geïnjecteerd om de vorm en de structuur van het gelaat te verbeteren.

Toepassing

Hyaluronzuur fillers zijn geschikt voor lijnen rond de mond en ogen, de kaaklijn of herstel van volume in wangen en/of jukbeenderen. Maar bijvoorbeeld ook wanneer de bloedvaten en pezen op uw handen steeds meer zichtbaar worden door het verlies van volume in de huid. Daarnaast kunnen we met hyaluronzuur fillers ook andere schoonheidsfoutjes corrigeren. Bijvoorbeeld oorlelherstel, dunne lippen of een neusbrugcorrectie. En dat zonder dat u naar de plastisch chirurg hoeft.

Behandeling

HR Injectables werkt uitsluitend met de lichaamseigen stof hyaluronzuur. Juist bij vrouwen wordt deze stof na hun 35e sneller afgebroken dan het wordt aangemaakt. De filler wordt met een naald uiterst nauwkeurig op de gewenste plek ingebracht. Voor gevoelige gebieden is verdoving met een crème of tandheelkundige anesthetica mogelijk. Om een natuurlijk effect te bereiken, volgen we de contouren van uw gezicht.

Hyaluronzuur Fillers | ResultaatResultaat

Een behandeling met hyanluronzuur fillers is direct zichtbaar. Mogelijk heeft u in de dagen na de behandeling wat last van zwelling, maar dat trekt vanzelf weg. Een filler-behandeling is niet permanent. Uw lichaam breekt de filler in de loop van ca. 9 maanden tot een jaar af. Om het behandelde gebied goed te onderhouden, raden we aan om iedere 6 maanden een ‘re-fill’ te doen.

Welke soorten hyaluronzuur gebruikt HR Injectables? Hesther Robbe geeft antwoord!

Home Injectables Fillers