>Praktijk voor Injectables

Praktijk voor injectables - in Laren 't Gooi

Praktijk voor Injectables - Laren 't GooiHR injectables is een praktijk voor injectables met reputatie in Laren. Bij HR injectables bieden we zowel behandelingen met botuline toxine, kortweg botox, maar ook behandelingen met hyaluronzuurfillers. Bij ons kunt u terecht voor kleine ingrepen, zoals het corrigeren van een frons, tot zeer uitgebreide behandelingen. Daarnaast bieden we ook behandelingen tegen overmatige transpiratie.

Hesther Robbe

Hesther Robbe is door haar opleiding als tandarts gespecialiseerd in behandelingen van het gebied rond de mond. Door haar opleiding heeft zij veel kennis en kijk op de structuren en anatomie van het aangezicht. Een aangezicht wordt namelijk voor het grootste gedeelte opgebouwd uit beenderen en vetstructuren die samenhangen met het kaakstelsel. Ook de tanden en kiezen vormen een belangrijk onderdeel in de vulling en aanblik van een gelaat. Door beide specialisaties te combineren kan Hesther u een zeer volledig advies geven.

Hoogwaardige beautybehandelingen

Naast injectables behandelingen biedt HR ook hoogwaardige beautybehandelingen voor body en face. Uitgebreide persoonlijke begeleiding en individuele analyse van uw behoeften en uw klanttevredenheid zijn onze eerste prioriteiten. Daarbij gebruiken we de beste producten die de huid verjongen, verstrakken en verbeteren

Meer weten? Neem contact op

Bekijk onze prijslijst