>>Wie ís die persoon in de spiegel?

Kijk ook op: HR Beauty

Wie ís die persoon in de spiegel?

19-05-2015

Wie ís die persoon in de spiegel?

Je eet gezond, je sport regelmatig en je pakt voldoende slaap. Kortom, je zorgt goed voor jezelf. Je voelt je dan ook energiek en fit. Totdat je in de spiegel kijkt. Wie is die persoon die je daar aanstaart? En waarom ziet die er zo moe en kreukelig uit? Dat ben jij toch niet meer?

Hesther Robbe van HR Injectables herkent dit scenario. ‘Veel vrouwen, maar ook mannen, voelen zich fitter dan dat ze eruit zien. Stress, hormonen, dagelijkse gewoonten en andere factoren zorgen dat er rimpels en lijnen ontstaan’, vertelt ze. ‘En de zwaartekracht doet de rest. Je kunt dat voor lief nemen, maar dat hoeft niet’.

Natuurlijke trekken volgen

Als tandarts weet Hesther als geen ander hoe het aangezicht anatomisch in elkaar zit. HR Injectables is sinds haar oprichting in 2009 gespecialiseerd in behandelingen met ‘Botox’ en zogeheten ‘fillers’. Vrouwen  én mannen kunnen er terecht voor een behandeling op maat. ‘Ieder gezicht is anders opgebouwd’, aldus Hesther. ‘De kunst is de natuurlijke trekken van het gezicht te volgen en daarop in te spelen. Dan krijg je een heel natuurlijk resultaat’. En zo krijg  je niet langer de vraag of je slecht geslapen hebt, maar zullen mensen vragen ‘joh, ben je net met vakantie geweest?’.

Persoonlijk consult

Benieuwd wat HR Injectables voor jou kan doen? Maak dan vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor een persoonlijk consult. HR Injectables biedt sinds kort ook andere beautybehandelingen en massages. Een geheel nieuwe website is daarom in de maak

Nu op Facebook

Veel is er niet voor nodig om net even wat meer rust in het gezicht te krijgen. Een klein ..