>>NIEUW: Intense Pulsed Light (IPL) behandelingen

Kijk ook op: HR Beauty

NIEUW: Intense Pulsed Light (IPL) behandelingen

14-09-2017

NIEUW: Intense Pulsed Light (IPL) behandelingen

Last van zon- en ouderdomsvlekken op het gelaat of handen? Roodheden op de wangen of zelfs gesprongen adertjes? Verslapping van de gezichtscontour of veroudering van de hals en decolleté? Wij bieden de oplossing met de Intense Pulsed Light (IPL) behandelingen.

De behandelingen worden uitgevoerd met de Ariane® van het Franse merk EFB beauté®. Het systeem is ontworpen onder strenge richtlijnen en door onderzoek van de medische specialisten geoptimaliseerd in een perfecte balans tussen  effectiviteit en veiligheid. Zo kunnen we in slechts één enkele behandelingen de vervelende verkleuringen op de huid als zon- en ouderdomsvlekken verzachten. Hierbij word het teveel aan melanine in de huid aangepakt waardoor het in de dagen na de behandeling langzaam de huid verlaat. We kunnen werken op het remodeleren van de huid door de collageen productie te stimuleren en de huid dikker, steviger en egaler te maken. Zo krijgt de huid in slechts één behandeling zijn stralendheid weer terug en ziet de huid er in 6 behandelingen weer op en top jeugdig uit.

Boek uw favoriete gelaatbehandeling en pak direct de huidproblemen aan. Zo wordt tijdens een intakegesprek een huidanalyse gemaakt waarbij u kunt aangeven welke problemen u zelf ervaart op uw huid. Aan de hand van uw wensen en onze bevindingen zullen wij een passend behandelplan voor u opstellen.

Meer weten over huidverbetering met IPL? Boek een intake en vraag onze specialist wat wij voor u kunnen betekenen.

Boek een intake

Nu op Facebook

Veel is er niet voor nodig om net even wat meer rust in het gezicht te krijgen. Een klein ..